Cansu Dere'den 'Burak Sergen' açıklaması

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, koronavirüse yakalanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınan Sergen hakkında ünlü oyuncu Cansu Dere'den açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde 'Haluk' karakterini canlandıran Burak Sergen, koronavirüse yakalanmış ve durumu ağırlaşınca entübe edilmişti. Geçtiğimiz hafta solunum cihazından ayrılan Sergen, önceki gün ise normal odaya alınmıştı.

Sergen'in durumu hakkında son olarak dizinin başrolü Cansu Dere'den açıklama geldi.

Cansu Dere, Burak Sergen'in hastanede olması hakkında "Keyfimiz yerinde değil. Mecburen çekimlere devam edeceğiz ama aramıza dönünce keyfimiz yerine gelecek inşallah" dedi.

Dizi çekimlerinin devam ettiğini belirten Dere, "Biz bayramda çalışıyoruz, set devam ediyor. O yüzden bayramda tatile gitmedim" dedi. Pandemi sürecini pek hissetmediğini ve sürekli çalıştığını söyleyen oyuncu, "Eve tıkılı kalmadım, çalıştığım için pandemiyi de pek hissetmedim" dedi. İşten eve, evden işe gittiğini söyleyen Dere, sezon sonuna geldiklerini söylerken yorgunluk da yaşadıklarını söyledi. 

sadakatsiz cansu dere burak sergen dizi oyuncu