Canlı yayında dokunmatik ekranı keşfetti, yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı

TAKİP ET

Canlı yayında hava durumunu sunan spikerin, ekranın dokunmatik olduğunu fark ettiği anlarda yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı.

ABD'nin Chicago şehrinde yayın yapan ABC 7 Chicago isimli yerel televizyon kanalında hava durumunu sunan spiker, ülkede gündem oldu.

Canlı yayın sırasında kullandığı ekranın aslında dokunmatik olduğunu tesadüfen öğrenen sunucu Greg Dutra'nın yaşadığı büyük şaşkınlık ve sevinç izleyenleri güldürdü.

ŞAŞKINLIĞI GÜNDEM OLDU

Greg Dutra, dün sabah her zaman olduğu gibi hava durumuna dair canlı yayında bilgi veriyordu. Ancak elinin yanlışlıkla ekrana değmesi, Dutra'nın sunumunu bir anda değiştirdi.

Eliyle farkında olmadan ekrandaki haritayı hareket ettirebildiğini fark eden Dutra, "Bunu yapabiliyor muyum? Yok canım!" dedi.

Dutra'nın canlı yayına yansıyan şaşkınlığına iş arkadaşı Val Warner da katıldı. Sunucu Warner ise, "Ciddi misin? Bunu yeni mi fark ettin?" diye sordu. Diğer bir sunucu Terrell Brown da ekrana girerek hava durumu sunucusu Dutra'ya ekrana dokunarak haritayı hareket ettirebileceğini gösterdi.

Ardından ekrana yaptığı farklı dokunuşlarla haritayı hareket ettirmekle kalmayıp yaklaştırıp uzaklaştırabildiğini fark eden Dutra, büyük bir sevinçle "Bu muhteşem bir gün. Bunu yapabildiğimi bilmiyordum, daha önce ekrana hiç dokunmamıştım. Aman tanrım eğebiliyor muyuz peki? Vay canına, burada neler oluyor?" dedi.

canlı yayın hava durumu sunucu