Canan Kaftancıoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya sert cevap: Yalancı!

TAKİP ET

Süleyman Soylu, HaberTürk kanalında katıldığı programda Canan Kaftancıoğlu'nun koruma kararının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu, Soylu'ya sosyal medya hesabından cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HaberTürk TV'de katıldığı programda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun koruma kararının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu, Soylu'ya sosyal medya hesabından cevap verdi.

Soylu, “Tehdit yoktu. Tehdit yok, bu konuda herhangi bir rapor yok. Korumanız olması gerekir mi? Hayır. O yüzden kaldırın kardeşim dedim. Ben Canan Kaftancıoğlu’nun korumasını aldım 15 gün sonra Kaftancıoğlu’nu DHKP-C tehdit etti.” diye konuştu. 

Kaftancıoğlu bu söylemlere Twitter hesabından cevap verdi. 

Kaftancıoğlu, Soylu’ya yanıt olarak “ Yalancı! Madem tehdit yoktu (kendisinden daha büyük tehdit yok bu arada) öncesinde ne diye yakın ardından özel koruma statüsüne alınmışım?
Sonrasında ise cevap hakkımı kullandırırlarsa yayında söyleyeceğim.” ifadelerini kullandı. 

Canan Kaftancığlu, Soylu’ya seslenerek, “Yayını izlemiyordum şimdi farkettim yayına bağlamıyorsunuz bari şu cümlemi okuyun. Benim adım Canan Kaftancıoğlu, adım Süleyman Soylu değil ki onun gibi terör örgütleriyle iş tutayım! Herkesi kendisi gibi sanıyor.” dedi.
 

Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarına canlı yayında cevap verdi! İşte gecenin analizi

Sedat Peker'den Süleyman Soylu'nun kendisi hakkındaki iddialara cevap!

chp canan kaftancıoğlu süleyman soylu sedat peker