Çağlar Söyüncü: "Türkiye için oynamak gurur verici"

TAKİP ET

Premier Lig'de Leicester City forması giyen Milli Futbolcu Çağlar Söyüncü kulübünün internet sitesine kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'DE KALABİLİRDİM"
Frieburg'a transfer olmadan önce adının Beşiktaş, Galatasaray ve Sevilla ile anılmasını değerlendiren Çağlar, "Türkiye'de kalmak daha kolay olurdu elbette. 19-20 yaşında karar vermek kolay değildi. Türkiye 2. Ligi'nden Bundesliga'ya giden ilk oyuncu olacaktım. Bu benim için karşı konulması zor bir şeydi" dedi.



"TÜRKİYE İÇİN OYNAMAK GURUR VERİCİ"
Milli oyuncu, "Sürekli ilk 11 oyuncusu olmak için çok çalıştım. Şimdi oldum ama bu sefer daha çok çalışıyorum. Çünkü sürekli sahaya çıkıyorum. Türkiye Milli Takımı'nda oynuyor olmak inanılmaz bir şey, bunu tarif edemem. Yani bu duygu kelimelerle anlatması kolay olmayan bir duygu. 2002 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonaları'nı hiç unutmam. O dönem oynayan futbolcular rol modelimdi. Onlar gibi olmak ve ülkeye mutluluk yaşatmak istiyorsun" yorumunu yaptı   In Issue 10 of LCFCQ, @Syncaglar discussed his career so far and his journey to becoming a Foxes star in the Premier League ⏬ — Leicester City (@LCFC) April 27, 2020

milli takım türkiye çağlar söyüncü futbol spor