Buse Varol, Alişan'ın "Öpüşme" sözleri hakkında konuştu: "Öpüşme sahnesi yaşamadım"

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim." açıklamasını yapan Alişan'a eşinden destek geldi. Buse Varol, "Herkesin hayat görüşü ve hayata bakış açısı var" dedi.

Buse Varol ile ilgili sorulan "Buse Varol'un dizide öpüşme sahnesi olsa ne dersin?" sorusuna verdiği "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" cevabıyla dikkatleri üzerine çeken Alişan'a eşinden destek geldi.

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu Buse Varol ise öpüşme tartışmalarına son noktayı koydu. Eşine destek veren Varol, " Alişan'ın söylemeye çalıştığı şeyle insanların anladığı şey her zamanki gibi çok farklı. Herkesin bir hayat görüşü var. Oynadığım dizilerde hiç öpüşme sahnesi tercih etmedim. Alişan da bunu söylemek istemiş" dedi.

Alişan'dan dikkat çeken sözler: Buse Varol dizilerde öpüşseydi karım olamazdı, öpüşmediği için seçtim

Alişan da açıklamasından sonra gelen tepkilere Twitter'dan yaptığı paylaşımla cevap vermiş ve "Benim hayat felsefem, benim kriterlerim, benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim" demişti.

buse varol alişan öpüşme öpüşme sahnesi