Burhan Kuzu'ya yakın isimden şok iddia: "Fişini çektiler diye düşünüyorum!"

TAKİP ET

Sedat Peker'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım serisinin ardından eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ile ilgili çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Devletin üst kademesindeki isimlerin Kuzu ile kirli ilişkilerinin olduğu ve Kuzu'nun öldürüldüğü iddia edildi. 

Sedat Peker, geçtiğimiz hafta Aleyna Çakır'ın "ölümüyle" ilgili şüpheli konumda olan Ümitcan Uygun için paylaşım serisi yapacağını duyurmuş ve yaptığı paylaşımda koronavirüs sebebiyle ölen Burhan Kuzu’ya da yer vermişti. Sedat Peker'in, eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ile ilgili o açıklamaları üzerine dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Burhan Kuzu'nun eski danışmanı olan Sinan Çiftçi, Bizim TV'den Şaban Sevinç'e konuştu. Çiftçi, devletin üst kademesindeki isimlerin Kuzu ile kirli ilişkiler kurduğunu öne sürdü. Çiftçi, "Burhan Kuzu, ciddi paralara iş takibi yapardı" derken “En çok Berat Albayrak'ı kullanırdı. Fuat Oktay, Mustafa Şentop'a da çok iş çözdürdü.” diye konuştu. Çiftçi’nin bir diğer iddiası da Kuzu'nun, İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'den 100 milyon dolara yakın bir para aldığına yönelik oldu. 

Öte yandan Çiftçi, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren Kuzu için çarpıcı bir iddiada "Zindaşti dosyasını kapatmak için hastanede Burhan Kuzu'nun fişini çektiler diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

burhan kuzu sedat peker