Burcu Esmersoy'un Nazım Akmandil ile evlilik planına otel engeli

TAKİP ET

Sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklifi alan ve nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, otel engeline takıldı. Esmersoy, "Otel dolu... İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum" dedi.

Sunucu Burcu Esmersoy,  geçtiğimiz aylarda kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklfi almış ve evlilik hazırlıklarına başlamıştı.

Önceki gün İstanbul Etiler'de arkadaşlarıyla görüntülenen Esmersoy, düğünü İtalya’daki bir otelde yapmak istediğini açıkladı. Esmersoy, düğün tarihinin sorulması üzerine ise otel engeline takıldıklarını söyledi.

ESMERSOY'UN DÜĞÜNÜNE OTEL ENGELİ

Esmersoy, "Nazım'ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya'da. Çok beğendiğim bir mekanda bir düğün yapılmıştı. Çok beğenmiştim. 'Burada mı evlenelim?' demiştim. Sonra otelden bize '2023'de görüşelim.' diye mail geldi. Otel dolu... Biz de, 'Biri düğününü iptal ederse bize haber verin.' diye bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz. şeklinde konuştu.

"BODRUM BENİ YORUYOR"

Kısa bir süre önce Bodrum tatilinden geldiğini belirten Burcu Esmersoy, "Bodrum beni yoruyor. Seven de seviyor ama yorucu bir yer. Mesafeler yoruyor. Olduğundan daha uzun hale geliyor. Kendi oturduğum, yaşadığım yerde çok mutluyum. Arkadaşlarım görüşmek istiyor. Onların yanına gitmem trafikte uzun sürüyor. O yüzden sakinliği seviyorum. Haziran'ın başı iyiydi. Temmuz, ağustos daha yoğun oluyor. Eylül gibi yine tadını çıkarırız." diye konuştu.

3. EVLİLİĞİ OLACAK

Öte yandan Massimo Cusimano'dan 2008'de boşandıktan 10 yıl sonra Berk Suyabatmaz ile nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı. Suyabatmaz ile Esmersoy, 2019'da yollarını ayırmıştı. Suyabatmaz'dan boşandıktan sonra Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açan Esmersoy'un ilişkisi sadece 4 ay sürmüştü.

Burcu Esmersoy Nazım Akmandil evlilik düğün otel İtalya