Burak Yılmaz, Lille'e veda etti: Stadyumda tarihi anlar!

TAKİP ET

Burak Yılmaz, 2 sezondur formasını giydiği Fransız ekibi Lille'e veda etti. Son maçına çıkan Yılmaz, oyundan alındığı sırada tüm stadyum tarafından ayakta alkışlandı. Burak Yılmaz ise elini kafasının üzerine vurarak "Başımın üzerindesiniz" mesajı verdi.

Lille ile Rennes, Fransa Ligue 1'in son haftasında karşı karşıya geldi. 2-2 biten mücadele, Burak Yılmaz'ın da Lille formasıyla son maçı oldu. Burak Yılmaz, Fransız ekibiyle çıktığı son maçta 81 dakika oyunda kaldı.

81. dakikada Burak Yılmaz'ın değişiklik için tabelada numarası yandığında tüm stat ayağa kalktı. Taraftarlar alkışlarla milli futbolcuya veda etti. Burak Yılmaz ise taraftarın bu hareketine karşılık olarak oyundan çıkarken kafasının üzerine vurarak tribünleri dolduranlara "Başımın üzerindesiniz" mesajı verdi.

Burak Yılmaz, oyundan çıktıktan sonra teknik direktör Jocelyn Gourvennec’e sarıldı.

Lille sosyal medya hesabından Burak’ın veda görüntülerini, “Bir erkek ne zaman ağlar? Bu görüntüleri görünce ağlar…” notunu kalp emojisiyle birlikte paylaştı.

25 GOL 10 ASİST, 2 KUPA
Fransa Ligue 1’de Lille formasını 2 sezon terleten milli golcü Burak Yılmaz, takımına veda etti. 2020 yılında Beşiktaş’tan ayrılıp Lille’e imza atan Burak, Lille formasıyla çıktığı 72 maçta 25 gol 10 asistlik performansla oynadı.

Temmuz ayında 36 yaşını dolduracak Burak Yılmaz, Fransız ekibiyle 1 Fransa Lig Şampiyonluğu ve 1 Fransa Süper Kupası kazandı.

burak yılmaz lille stadyum veda futbol spor