Burak Sergen sessizliğini bozdu!

TAKİP ET

Oyuncu Burak Sergen'in 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal, tarafından ihanete uğradığı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü. Olay hakkında hiç açıklama yapmayan Burak Sergen sessizliğini bozdu.

Nisan ayında koronovirüse yakalanan ve 46 gün boyunca tedavi gören Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in, 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı ortaya çıktı. Sergen, ihaneti "Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da eski" diyerek reddeden Nihan Ünsal'a perşembe günü boşanma davası açacak. Suskunluğunu bozan Sergen, "Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru" dedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, usta oyuncu ihanet haberlerini gazetelerden öğrenince çok üzüldü. İşleri nedeniyle İzmir'de yaşayan eşinin İstanbul'da olduğundan bile haberi olmayan Burak Sergen günler sonra sessizliğini bozdu.

İhanet haberlerini doğrulayan Sergen, şöyle konuştu:
"Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru. Artık yargı sürecindeyiz. Perşembe günü dava açıyorum. Avukatım bütün delilleri belgeleriyle sunacak.”

 

burak sergen nihan ünsal