Burak Sergen'den ilk açıklama: Dua ve enerjinizi eksik etmeyin

TAKİP ET

Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Burak Sergen, 46 günün ardından taburcu edilmişti. Sergen, Instagram hesabından bir mesaj yayınlayarak, 'Hepinize ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki varsınız.' dedi.

Sadakatsiz dizisinin ünlü oyuncusu Burak Sergen, evinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı. Sergen’e koronavirüs teşhisi konulmuş ve yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Sergen, Instagram hesabından ailesine ve sevenlerine teşekkür etti. 

"DUA VE ENERJİNİZİ EKSİK ETMEYİN"
Sergen paylaşımında şu ifadeleri kullandı; 

"Hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum. Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla. İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin."

burak sergen sadakatsiz koronavirüs