Burak Elmas'tan Fatih Terim'i kızdıracak hamle: 116 milyon euroluk dosyayı açıyor!

TAKİP ET

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'tan Fatih Terim'i kızdıracak bir hamle geldi. Elmas, 116 milyon Euro'yu aşan son 5 sezonun transferleri ile ilgili komisyon giderlerini önümüzdeki hafta üyelerle paylaşma kararı aldı.

Galatasaray'da Burak Elmas transferler için harekete geçti. Elmas, son 5 sezona ait 116 milyon euroluk transferler için dosyayı açıyor.

Elmas, geçtiğimiz hafta Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Üyelerimize söz vermiştim. Geçmişte yapılan tüm menajerlik sözleşmelerini, hangi oyuncu için ne kadar komisyon alındığını bütün kamuoyuna açıklayacağım" ifadelerini kullanmıştı. Dünkü yönetim kurulu toplantısında, Galatasaray Başkanı ve ekibinin önüne bu konuyla ilgili raporun geldiği öğrenildi.

RAPOR YÖNETİMDE
KPMG'NIN hazırladığı raporun detaylı incelenmesinin ardından Elmas'ın, son 5 yılın transferleri ile ilgili detayları önümüzdeki hafta üyelerle düzenlecek toplantıda paylaşması bekleniyor. Raporda, transfer bedellerinin yanı sıra oyuncu temsilcileri ve aracılara verilen komisyonların detaylı olarak yer aldığı belirtiliyor. Transfermarkt verilerine göre Cimbom'un söz konusu 5 sezonda en yüksek maliyetle transfer ettiği oyuncular Diagne (13 milyon €), Belhanda (10 milyon €) ve Luyindama (8 milyon €).

fatih terim burak elmas bonservis transfer menajer komisyon galatasaray