Bülent Serttaş'tan İzzet Yıldızhan'ın 'Külot' sözleri hakkında açıklama: Edep illa ki olacak

TAKİP ET

Bülent Serttaş, meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın kadın sanatçılar için yaptığı "Sahneye külotla çıkmasınlar" şeklindeki açıklaması hakkında konuştu. Serttaş, "Edep illa ki olacak" dedi.

İzzet Yıldızhan'ın kadın sanatçılar için kullandığı "Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı" sözleri tartışma konusu oldu.

Yıldızhan'ın sözlerine birçok isimden tepki gelirken meslektaşı Bülent Serttaş'tan da açıklama geldi. Serttaş, "Sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak arkadaşlar" dedi.

"KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPIYORLAR"
Sahne aldığı mekan sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bülent Serttaş'a meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın sözleri soruldu.

Serttaş, "Bu konuyla ilgili benim yorum yapmam doğru değil ama sahne bir şov, kaldırabilen o işi yapabilen yapar, yakıştıran olur yakıştırmayan olur onu bilemem. Fakat herkes ekmeği için savaşıyor, ekmeği için savaşana benim saygım sonsuzdur, ne yaparlarsa kendilerine yakışanı yapıyorlar. Sakın İzzet Bey ile aynı fikirde değilsiniz konusuna girmeyin, sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

bülent serttaş külot izzet yıldızhan hande yener gülşen hadise simge