Bülent Ersoy'un vasiyeti ortaya çıktı: "Gülşen mezarımın başında şarkı okusun"

TAKİP ET

Mezar büyüklüğü açıklamalarıyla gündem olan şarkıcı Bülent Ersoy'un yıllar önceki vasiyeti ortaya çıktı. Ersoy, meslektaşı Gülşen'den mezarı başında şarkı söylemesini istemiş.

Şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl vefat eden babasının mezarı başında mezar yeri için söylediği "Ben buraya sığmam" sözleriyle gündem olmuştu. Ersoy'un yıllar önceki vasiyeti ortaya çıktı.

2011 YILINDA VASİYET ETMİŞ

Bülent Ersoy'un 2011 yılında verdiği vasiyetine göre, ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği 'Aşktan Sabıkalı' şarkısının Gülşen tarafından mezarı başında okunmasını talep etti.

GÜLŞEN, ERSOY'UN İSTEĞİNİ BU SÖZLERLE AÇIKLAMIŞTI

Şarkıcı Gülşen, yıllar önce Bülent Ersoy'un kendisinden talebi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Londra'dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp 'Evladım, nerede benim şarkım' diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy'a dinlettim, çok beğendi. Hatta 'Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın' dedi."

1.5 MİLYON TL'LİK ASANSÖRLÜ MEZAR

Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, geçtiğimiz haftalarda Ersoy'un mezarının şifreli ve asansörlü olacağını, yapımı için de 1.5 milyon lira harcanacağını açıklamıştı.

Siverek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bülent Hanım'a Zincirlikuyu'dan bir mezar yeri ayarlamışım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım'ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Bir bütçe ayırdık. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. 1.5 milyon lira tutar"

Bülent Ersoy Mezar Gülşen Vasiyet