Bülent Ersoy'un hastalığını ne? Canlı yayında Seyhan Soylu açıkladı

TAKİP ET

Sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyaretinde tekerlekli sandalyedeyken bir subayın şemsiye tutması tepki çekmişti. Al Sana Haber programının sunucu Seyhan Soylu, Bülent Ersoy'un neden tekerlekli sandalye kullandığını söyleyerek hastalığını açıkladı.

Şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Ankara'da vereceği konser öncesi Anıtkabir'i ziyaret etmişti. Tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy'a, üniformalı subayın şemsiye tutarak eşlik etmesi ise tepki çekmişti. Görüntülerin ardından Milli Savunma Bakanlığı, inceleme başlatmış ve Anıtkabir Komutanı ile takım komutanı görevden alınmıştı.

Flashtv'de Al Sana Haber programını sunan Seyhan Soylu'da Bülent Ersoy hakkında açıklama yaptı. Soylu, canlı yayında Ersoy'un hastalığını açıkladı.

HASTALIĞINI AÇIKLADI
Seyhan Soylu, "Bülent Ersoy’ un sağlığınla ilgili bilinmeyen bir şey söyleyeyim. Rahmetli Zeki Müren gibi Fil hastalığına yakalandı. Ayaklarında inanılmaz şiş var ve yürüyemiyor. Bunun haricinde vertigo rahatsızlığı var. Her şeyden önce Bülent Hanımın vasiyeti var. Ben öldükten sonra tüm servetim Mehmetçik Vakfına kalacak diye. Bir şemsiye tutulmuş bana çok mu görülüyor? deniyor." ifadelerini kullandı.

Seyhan Soylu ayrıca, “Bana göre Bülent Ersoy’ un ego şişmesinden dolayı yaşanan bir gaf. Bir şey oldu mu Cumhurbaşkanını işin içine katıyorsunuz ikili ilişkilerinizi kullanarak. Cumhurbaşkanımızın tevazusunu, iyi niyetini suistimal ederek dokunulmazlığınız olduğunu sanıyorsunuz. Onun oğlu veya kızı değilsiniz. Cumhurbaşkanımıza da zarar veriyorsunuz. O çok değerli bir makam. O ziyarete gittiğiniz yer Mustafa Kemal Atatürk’ün makamında oturan kişiye gidip de böyle olaylarda başını ağrıtmayın. Bu olay sizin egonuzdan kaynaklı olmuş gibi. Bir şemsiyenizi tutamadınız mı? Siz şemsiyenin nerede açılmaması gerektiğini bilirsiniz. Sen benim anamsın, sen benim ablamsın.” diye konuştu.

bülent ersoy seyhan soylu hastalık anıtkabir