Bülent Ersoy'a verilen hediye şaşkınlık yarattı: "Dev kasamda saklayacağım"

TAKİP ET

Uşak'ta konser veren Bülent Ersoy'a bir dinleyicisinin verdiği hediye şaşkınlık yarattı. Altın madeni olduğu belirtilen dinleyici, Ersoy'a madenden çıkan ham altın verdi. Bülent Ersoy, "Dev kasamda yerini alacak" dedi.

Yaz aylarında peş peşe konser veren sanatçı Bülent Ersoy, son olarak Uşak’ta sahneye çıktı.

4 saat boyunca ara vermeden sevilen şarkılarını söyleyen ve Diva lakabıyla bilinen Ersoy'a bir dinleyicisinin verdiği hediye ise duyanları şaşkına çevirdi.

Altın madenleri olduğu belirtilen bir kişi, madenden çıkartılan ve iki parçadan oluşan ham altını Ersoy'a hediye etti.

Hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve hayranına teşekkür eden Diva, "Hiç ham altın hediye almamıştım ama bu da diğerleri gibi dev kasamda yerini alacak" ifadelerini kullandı.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Bülent Ersoy'un 2011 yılında verdiği vasiyetine göre, ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği 'Aşktan Sabıkalı' şarkısının Gülşen tarafından mezarı başında okunmasını istedi.

GÜLŞEN, ERSOY'UN İSTEĞİNİ BU SÖZLERLE AÇIKLAMIŞTI

Şarkıcı Gülşen, yıllar önce Bülent Ersoy'un kendisinden talebi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Londra'dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp 'Evladım, nerede benim şarkım' diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy'a dinlettim, çok beğendi. Hatta 'Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın' dedi."

Bülent Ersoy hediye maden altın altın madeni konser