Bülent Arınç'tan AKP'yi karıştıracak sözler!

TAKİP ET

AKP'li Bülent Arınç dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arınç, "Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum" dedi.

Eski Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi ve AKP'li Bülent Arınç, "Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum" dedi. Arınç, "Abdullah Bey'in eksiğini Bülent, Bülent'in eksiğini Tayyip Bey kapatırdı, böyle bir kadroyduk, şimdi kimlere kaldı görüyorsunuz" düşüncesini dile getirdi.

Independent Türkçe'den Can Bursalı'nın haberine göre, Arınç, Öze Dönüş Platformu tarafından düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi. Arınç, "Birileri eline kılıcı alıp ona buna sallıyor. Bu kişilerin artık sözünün bir hikmeti kalmamıştır” diye konuştu.

"GENÇ KIZLARIMIZIN YIRTIK PANTALONLAR GİYMESİNE ALIŞTIK"
Arınç, "Genç kızlarımızın yırtık pantolonlar giymesine alıştık ama paramparça pantolonlar giyiliyor. Halbuki iyi bir kıyafet, aslında iyi bir tavsiye mektubudur." görüşünü savundu. 

"HALA AKP'LİYİM"
"Hâlâ AK Partiliyim, bir yere gitmiş değilim" diyen Arınç, "Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum" diye konuştu.

"ARABASINDAN KOKAİN ÇEKEN ADAMI GENEL MERKEZE ALMIŞSIN"
"Kutuplaşmanın en aza inmesi için ne yapılmalı?" sorusuna ise Arınç, "İslam'ın özünde güzel söz ve yumuşak dil var. Siyasetin dili yumuşak olmalı, herkesi kucaklamalı. Yüzde 50 oy almak demek, iki kişiden birinin onayını almak demek. Eskiden birbirimizi tamamlayan bir kadroyduk biz. Abdullah Bey'in eksiğini Bülent, Bülent'in eksiğini Tayyip Bey kapattırdı. Şimdi kimlere kaldı görüyorsunuz. Arabasında kokain çeken adamı genel merkeze almışsın. Ben olsam 30 kilometre yakına yaklaştırmam" cevabını verdi.


TÜRKİYE'DE KAOS OLUR MU?
Arınç, "Millet İttifakı seçim kazanırsa Türkiye'de kaos olmaz mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben konuya Millet İttifakı, Cumhur İttifakı diye bakmayayım. 1974'te CHP ile biz, yani MSP ile ittifak kurdu. Ecevit, güzel bir söz söyledi. "Tarihi bir yanılgı içindeymişiz"  dedi. Dindar insanlar Atatürk düşmanıdır sanılıyordu. O dönem bu koalisyona olmaz deniyordu. Bal gibi de oldu. İttifakları temeli 1991'de atıldı. Kendi ittifakını kuran bir parti, karşısındakine kötü sözler söylememeli. Millet - zillet lafını doğru bulmuyorum. Oradan da biri çıkar size çamur der. Ortada belirlenmiş bir erken seçim yok, dolayısıyla Millet İttifakı'nın adayını açıklamamış olmasını doğru buluyorum."
 

bülent arınç akp erdoğan