Buğra Kavuncu, İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı!

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 'Yaşanılabilir bir İstanbul' temalı toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kavuncu, partisinin oy oranını açıkladı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul 2. Bölge'deki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla, “Yaşanılabilir bir İstanbul” temalı toplantıda konuştu.

Kavuncu, İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı. Kavuncu, "Partimiz şu anda Türkiye genelinde yüzde 20’ye demir atmış durumda. İstanbul’daki büyüme oranımız da Türkiye’dekiyle beraber ilerliyor" dedi.

Sözcü'nün aktardığına göre, İstanbul'da her gün büyüyen, sorumluluğu artan ve iktidara yürüyen bir siyasi parti olduklarını belirten Kavuncu, “En son, Türkiye genelinde yapılan bir anket paylaşıldı. Partimiz şu anda Türkiye genelinde yüzde 20'ye demir atmış durumda. İstanbul'daki büyüme oranımız da Türkiye'dekiyle beraber ilerliyor. İstanbul iktidar yolunda çok önemli. Biz bunun sorumluluğunda ve bilincinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz” dedi.

İstanbul'da yıl sonunda 100 bin üyeye ulaşmış olmayı beklediklerini belirten Kavuncu, "100 bininci üyeye de ocak ayı içinde, bizzat Genel Başkanımızın katılımıyla rozet takıp, İstanbul'da çok büyük bir üye katılım töreni yapacağız. O sandıklara sahip çıkmak zorundayız. 31 bin küsür sandığa her bir ilçede birer sandık görevlisi atadık. Şimdi ikinci görevlileri atamaya başladık” ifadelerini kullandı.

buğra kavuncu iyi parti istanbul ibb seçim oy oy oranı anket akşener