BTP'den Ayasofya'da Atatürk için "Mevlid okutulsun" başvurusu!

TAKİP ET

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul İl Başkanlığı, Ayasofya'da Atatürk'ün ruhuna mevlid okutmak için İstanbul Valiliği'ne başvurdu.

Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı Ayasofya’da 10 Kasım’da Atatürk’ün ruhuna mevlid okutmak için İstanbul Valiliği'ne bşavuru yaptı. Partiden yapılan açıklamada "Yurdumuzu düşmandan temizleyen Atamızın ruhuna Ayasofya’da mevlit okutmak için başvurduk. Bütün halkımızla Atamızı yad etmek istiyoruz" denildi.

Partinin açıklaması şöyle:
“Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl başkanlığı olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Tüm Şehitlerimizin ruhları için 10 Kasım 2021 Çarşamba günü yatsı namazına müteakip Ayasofya Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı yapmak istiyoruz. Gereğinin bilgilerinize arz ederiz.”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise sosyal medya hesabından, “Bağımsız Türkiye Partisi bugün İstanbul Valiliği’ne 10 Kasım’da Ayasofya Camii’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhuna mevlidi şerif okutmak için başvurumuzu yaptık. Umarım izin verilir” diyerek yaptıkları başvuruyu duyurdu.
 

bağımsız türkiye partisi btp ayasofya atatürk 10 kasım mevlid