Britney Spears acı haberi açıkladı, bebeğini kaybettiğini duyurdu

TAKİP ET

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Britney Spears, hamileliğinin erken döneminde bebeğini kaybettiğini açıkladı. Spears, hamile olduğunu geçtiğimiz ay açıklamıştı.

Nişanlısı Sam Asghari ile bebek bekleyen şarkıcı Britney Spears, Instagram hesabı üzerinden takipçilerine yaptığı açıklamayla acı haberi duyurdu.

Spears, “Büyük bir üzüntüyle hamileliğin erken aşamasında mucize bebeğimizi kaybettiğimizi duyuruyoruz. Bu, her ebeveyn için yıkıcı bir zaman” dedi

Britney Spears ve nişanlısı Sam Ashgari, yaptıkları ortak bir paylaşımla bebeklerini kaybettiğini duyurdu. Ünlü isimin gönderisinde, şu ifadeler yer aldı:

"Mucize bebeğimizi hamileliğin erken döneminde kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bu, her ebeveyn için yıkıcı bir zaman. Belki de hamileliğim ilerleyene kadar bunu duyurmak için beklemeliydik, ancak iyi haberi paylaşmak için fazlasıyla heyecanlıydık. Birbirimize olan sevgimiz biz gücümüz ve ailemizi büyütmek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Tüm desteğiniz için minnettarız. Bu zorlu süreçte sizlerden mahremiyet rica ediyoruz."

Spears, 28 yaşındaki nişanlısı Asghari ile uzun bir zamandır çocuk sahibi olmak istiyor ancak 14 yıl süren, babası Jamie Spears’ın hayatının her alanını kontrol ettiği vasilik nedeniyle bu kararı kendisi veremiyordu.

britney spears bebek hamile sosyal medya