Brad Pitt, ABD başkanı Trump ile dalga geçti

TAKİP ET

ABD'de bir televizyon programına konuk olan Hollywood oyuncusu Brad Pitt, ülkede koronavirüs salgınıyla mücadelede en önemli isimlerden biri olan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci'yi canlandırdı. Brad Pitt, Dr. Fauci canlandırmasıyla ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs hakkında söyledikleriyle dalga geçti.

Hollywood oyuncusu, “Virüsle ilgili birçok yanlış bilgi ortalıkta dolanıyor ve bu akşam sizlere Başkan’ın virüsle ilgili ne demek istediğini açıklamaya çalışacağım” dedi. Trump'ın koronavirüs aşısının bulunmasına ilişikin "göreceli olarak yakında" sözlerini, “İlginç bir ifade, dünyanın bütün geçmişi de göreceli bir süre, o zaman tabi ki aşı da hızlı bir biçimde bulunacak” şeklinde yorumladı. 

Trump yine koronavirüsün mucizevi şekilde bir gün yok olacağını dair sözleriyle ise “Mucizeler harikadır ama yine de mucizeler plan A olmamalıdır” diyerek eleştirdi. 

Pitt, Trump’ın “Corona virüsün ne olduğunu bilmiyoruz” sözlerine ise “Aslında ne olduğunu biliyoruz” diyerek yanıtladı. Brad Pitt programın sonunda peruğunu ve gözlülüğünü çıkartarak k Dr. Fauci’ye, "sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi.

trump brad pitt koronavirüs abd