Boris Johnson'ın Yeni Zelanda Başbakanı ile tokalaştığı anlar gündem oldu: Kurban pazarlığını andıran görüntüler

TAKİP ET

Erdoğan'ın omzunu sıkmasından sonra ilk tokalaşmasını Yeni Zelanda Başbakanı ile yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un, diplomatik nezakete aykırı, kurban pazarlığını andıran davranışları dikkat çekti.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, koronavirüs salgından bu yana ilk kez İngiltere'yi ziyaret etti. Ardern'in İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile tokalaştığı anlar ziyaretin önüne geçti.

Johnson'ın Ardern'in elini kuvvetli bir şekilde sıktığı anlar kısa sürede gündem oldu. Johnson ile Ardern'in tokalaştığı anların görüntüsü adeta bir kurban pazarlığını andırdı.

Twitter'da bir kullanıcı Başbakan Jacinda Ardern'i etiketleyerek "Sevgili @jacindaardern, lütfen parmaklarınızı sayın" derken, "Boris resmen kadının kolunu koparacaktı, bu çok kaba" yorumunda bulundu.

ERDOĞAN İLE TOKALAŞTIĞI ANLAR GÜNDEM OLMUŞTU
NATO Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği salona giren Erdoğan, masada oturan Boris Johnson'ın omzuna dokunmuştu. Ayağa kalkan omzuna Johnson, “Merhaba dostum” diyerek selam vermiş ve ikilinin tokalaştığı anlar gündem olmuştu.

ERDOĞAN'A TÜRKÇE "ÇOK GÜZELSİN" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zirvenin yapılacağı salonda ABD Başkanı Joe Biden ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile ayaküstü sohbetinde dikkat çeken anlar yaşanmıştı.

Biden ile konuşan Erdoğan, parmağıyla Johnson'ı işaret etti. Johnson da parmağıyla Erdoğan'ı göstererek Türkçe "Çok güzelsin" demişti.

Bunun üzerine Erdoğan, Johnson'a aynı şekilde "Çok güzelsin" sözleriyle karşılık verince ABD Başkanı Biden da gülmeye başlamıştı.
 

 

Boris Johnson Yeni Zelanda tokalaşma erdoğan akp