"Borçlar yüzünden bu yıl şarkı yapamadım" diyen Serdar Ortaç, kaç para ödediğini açıkladı

TAKİP ET

Kumar ve nafaka borçlarıyla sıkça gündeme gelen Serdar Ortaç, bu yıl borçlar nedeniyle şarkı yapamadığını açıkladı. "Borçlar belimi büktü" diyen Serdar Ortaç, kaç para ödediğini açıkladı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün İstanbul Yeniköy’de bir restoranın açılışında objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Ortaç dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Daha önce kumar borçları ve 2019'da boşandığı Chloe Loughnan'a nafaka borcu olduğunu söylemesiyle gündeme gelen Ortaç, neden yeni şarkı yapamadığını söyledi.

Sinan Akçıl'ın 'Serdar şarkı yapınca yaz gelirdi, bu yıl yapmadığı için ben yaptım" sözleri hatırlatılması üzerine Ortaç, borçlarını ödediği için yeni şarkı yapamadığını açıkladı.

NE KADAR BORÇ ÖDEDİĞİNİ AÇIKLADI
Ortaç, "Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" ifadelerini kullandı.

BİTMEMİŞ ALBÜMÜ SATMIŞTI
Serdar Ortaç, eski parçalarını ünlü isimlerin seslendireceği bir albüm için aranjör Ozan Çolakoğlu ile anlaşmıştı. Sık sık kumar alışkanlığıyla, bu nedenle kaybettiği paralarla ve borçlarıyla gündeme gelen sanatçını, çözüm olarak dikkat çeken bir yönteme başvurduğu öğrenilmişti. Maddi olarak zor durumda kaldığı için tüm şarkılarının telif haklarını satma yoluna giden popçunun, beş yıllık süre karşılığında 1 milyon TL aldığı iddia edilmişti.

serdar ortaç şarkı borç kumar nafaka