Boji'ye atılan 'tramvaya pisledi' iftirasında gerçek ortaya çıktı!

TAKİP ET

İktidara yakın troll hesaplardan Boji'nin tramvaya pislediği iddia edilmişti. İBB Sözcüsü Murat Ongun güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. Olayın faili otobüse binen bir şahıs çıktı.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanarak gezen Boji’nin tramvaya pislediği iddiası sosyal medyada tartışma yarattı. Tramvaydaki güvenlik kamerası görüntüleri, olayın failinin bir vatandaş olduğunu ortaya çıkardı. İBB'nin suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı belirtildi.

Sosyal medyada, “İstanbul'u gezen köpek” olarak ünlü olan Boji ile ilgili tepki çeken bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları  Boji’nin bir tramvaya pislediğini iddia ederek koltuğun görüntüsünü paylaştı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, pisliği bir vatandaşın cebinden çıkararak koltuğa bırakıp gittiğini ortaya çıkardı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, güvenlik kamerası görüntüsünü “Boji'nin tramvaya kaka yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akıl almaz görüntüleri gösterdi, izleyin” notu ile paylaştı.


BOJİ'DEN PAYLAŞIM
Boji adına açılan Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise "Bu görüntüleri görünce ben utandım" ifadelerine yer verildi.

İBB'nin yaşanan olayla ilgili “hakaret ve kamu malına zarardan” suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

boji ibb tramvay tramvaya pisledi murat ongun köpek köpeğe iftira