BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı

TAKİP ET

İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal, Fatih Erbakan'ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu'nun kurucu genel başkanı Osman Ünsal twitter hesabından yaptığı açıklama ile Yeniden Refah Partisi'ne üye olduğunu duyurdu. 

Osman Ünsal'ın üyeliğins sosyal medyada destek mesajları yağmaya başladı. 

Osman Ünsal iş adamı kimliğinin yanında, sivil toplum kuruluşlarında oldukça tanınan biridir. AKP'den 2015 ve 2018 genel seçimlerinde, İstanbul Milletvekili aday adayı olan Ünsal'ın Yeniden Refah Partisine geçişi AKP tabanında şok etkisi yarattı.

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal Türkiye'deki güçlü sivil toplum faaliyetlerinin yanı sıra, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Parlamentosuna bağlı olan "Avrupa İş Adamları Kulübünün" Türkiye delegasyonu görevini de yürütmektedir. 

Yeniden Refah Partisi tabanında sevinçle karşılanan bu haberden sonra, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından Osman Ünsal ile birlikte Yeniden Refah Partisine büyük bir katılım bekleniyor.

BİRKONFED Osman Ünsal Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan