Birgün gazetesi, "Kampüs Cadıları" isimli terör örgütü PKK uzantısı oluşuma sahip çıktı!

TAKİP ET

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilmesinde yol açan ve Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef gösteren "Kampüs Cadıları" isimli terör örgütü PKK uzantılı oluşuma Birgün gazetesi sahip çıktı. Birgün, Lütfü Türkkan ve Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi.

Terör örgütü PKK'nın tetikçiliğini yapan "Kampüs Cadıları" isimli oluşumun Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef göstermesine tepkiler çığ gibi büyürken, Birgün gazetesi Kampüs Cadıları'na destek çıktı.

Birgün gazetesi, internet sitesi üzerinden bir haber yayınlayarak Batuhan Çolak'ı ve destek mesajı paylaşan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ı hedef aldı. 

PKK TETİKÇİSİ "KAMPÜS CADILARI"
"Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit edilmesinden aylar önce hedef göstermişti. "Kampüs Cadıları", Çakıroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pankartları kampüsün her yerine asmıştı.


"Kadın hakları ve feminizm" maskesinin altına gizlenerek terör örgütü PKK tetikçiliği yapan "Kampüs Cadıları", PKK'nın ölü mensuplarının ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın anıldığı etkinliğe katılmıştı.

"Kampüs Cadıları", terör örgütü PKK'nın sözde üst yönetiminden Sakine Cansız'ı ve PKK'nın Suriye koluna mensup Arin Mirkan'ı anmıştı.




BİRGÜN'ÜN HABERLERİNDE DİKKAT ÇEKEN İFADELER
Birgün gazetesinin Türk askerleri ve terör operasyonları hakkındaki haberlerde kullandığı ifadeler dikkat çekiyor.

Birgün'ün şehit askerlerimizle ilgili haberlerinde "Hayatını kaybetti, öldürüldü" ifadelerini kullandığı, PKK'lı teröristler için "Gerilla" denildiği görüldü.


Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden Kampüs Cadıları Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

Batuhan Çolak'tan açıklama: Bir adım geri atmayacağız!

Ümit Özdağ'dan Batuhan Çolak'ın hedef gösterilmesine tepki: Panikle saldırmalarının nedeni...

Fırat'ın katilleri hedef göstermişti: Batuhan Çolak'a destek büyüyor!

birgün pkk kampüs cadıları gazete destek fırat çakıroğlu batuhan çolak