Bircan Bali'nin İBB eleştirisine Arto'dan tepki: Dünyanın en büyük havaalanı da şu an trafiğe kapalı

TAKİP ET

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında işler karıştı. Sunucu Bircan Bali'nin kar yağışı nedeniyle İBB'yi hedef almasına Arto'dan tepki geldi. Arto, "Ona bakarsan şu an dünyanın en büyük havaalanı da trafiğe kapalı" dedi.

İstanbul'u beyaza bürüyen kar yağışı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında masaya yatırıldı. Programa Arto ile Bircan Bali'nin tartışması damga vurdu.

BALİ, İBB'Yİ HEDEF ALDI, ARTO TEPKİ GÖSTERDİ
İBB'nin kar çalışmalarını eleştiren Bircan Bali, kar yağışı sonrası ortaya çıkan görüntüleri eleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kar çalışmalarının yetersiz olduğunu savunan Bali,  Ekrem İmamoğlu'nu yollarda tuzlama çalışmaları yapılmadığını öne sürerek "Bir Tuz ihalesine giremiyorsak kapatın o zaman İstanbul'u" sözleriyle eleştirdi.

"HANİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKTI"
Kentteki ana yolların kapanması ve birçok kişinin yolda mahsur kaldığını ifade eden Bircan Bali,  "Biriken kar belediyenin sorumluluğu... Hani her şey çok güzel olacaktı. Ben hiçbir şeyin güzel olmadığını gördüğümüz görüntüler olunca bir dışarı çıkayım dedim. Çıktım arabamı bulamadım. Sayın İmamoğlu o kadar kaynak var ki... O kaynaklar nerede sormak istiyorum. Bir tuz ihalesine giremiyorsak kapatalım İstanbul'u" diye konuştu.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVAALANI KAPALI"
Arto ise Bali'nin açıklamalarına karşı çıkarak "Ona bakarsan şu an İstanbul'un, dünyanın en büyük havaalanı da şu an trafiğe kapalı" dedi. Arto'nun sözleri üzerine gerilen Bircan Bali, "Maalesef. Neyi savaştırıyoruz burada anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

"ŞAFAK SEZER'İN ORASI KARAYOLLARI'NA BAĞLI"
Bircan Bali konuşmaya devam ederek "Hale bakın! Şafak Sezer'i de ver ekrana" deyince Arto araya girerek "Şafak Sezer'in orası Karayolları'na bağlı"  karşılığını verdi. Bircan Bali ise ne diyeceğini bilemeyerek "Kar kış oldu ortalık mahvoldu ama balıkçıda kalkan yiyelim. Olur mu Başkan?" diyerek Arto'nun sözlerine karşı çıktı.

Arto ise açıklamasında "Bu senkronize bir çalışma. Orası senin burası benim belediyem değil bu hepimizin Türkiye'si" yorumunu yaptı.

ibb kar yağışı kar istanbul ekrem imamoğlu arto belediye karayolları beyaz tv bircan bali