Bir motor sürücüsü kaldırımda yürüyen üniversiteli kızın yüzüne cisim fırlattı

TAKİP ET

Kaldırımda yürüyen 3 üniversiteli kıza, yoldan geçen tanımadıkları bir motorlu saldırıda bulundu. Yüzlerine yabancı cisim atılan kızlardan biri gözünü kaybedebilir.

Mersin'de kaldırımda kendi halinde yürüyen 3 üniversiteli kızın yüzüne cisim atan motor sürücüsü kameralarla saniye saniye görüntülendi.

Yüzüne cisim gelen kızlardan biri gözünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

YANLARINDAN GEÇERKEN FIRLATTI

Olay 18 Kasım Cuma akşam 20.21 saatlerinde 2. Çevreyolunda yaşandı.

Kaldırımda yürüyen 3 genç kıza yaklaşan, üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosikletten atılan cisim Hatice Aslan isimli genç kızın gözüne isabet ederek genç kızı ağır yaraladı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine çağrılan ambulansla hasteneye kaldırılan genç kızın bir gözünü kaybetme riskinin olduğu ifade edildi.

Genç kız ve ailesi şahısların bulunarak cezalandırılmasını istedi. Öte yandan olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.

Görüntülerde kaldırımdan yürüyen 3 genç kıza, karşı yönden gelen motosiklet üzerindeki 2 kişiden birinin bir şeyler fırlattığı görülüyor.

GÖZÜNÜ KAYBETME TEHLİKESİ YAŞAYAN ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZ AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan korkunç olayla ilgili açıklama yapan genç kız şunları söyledi;

"Ambulansla hastaneye götürüldüm, Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne, hastanede göz doktorunun yaptığı muayene ile korneamın zarar gördüğü söylendi. Hiç bir şekilde gelip ifademi almadılar, hiç bir şekilde uğraşmadılar, biz bugün Mezitli Karakolu'na ifade vermeye gittik. Olay faillerinin kesinlikle cezasını almasını istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve kamuoyundan sesimi duyurmalarını talep ediyorum. Hiçbir kadın sokakta rahatça yürüyemeyecek mi? Yani biz bunları neden yaşıyoruz?

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

 

mersin 3 üniversiteli kız motorlu yüzüne cisim atılan kız