Binali Yıldırım'ın yer sofrasındaki iftar fotoğrafı sosyal medyanın gündeminde

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ramazanın ikinci gününde bir vatandaşın evinde yer softasında iftar yapmasının ardından Binali Yıldırım'ın yer softasındaki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ramazanın ikinci günü bir vatandaşın evinde iftarını açtı. Erdoğan'ın yer sofrasında yaptığı iftar sosyal medyada çok konuşuldu.

Erdoğan'ın iftardaki görüntülerinin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu sırada iftar için gittiği evde masa varken yerde yemek yediği anların fotoğrafı yeniden gündem oldu.



NE OLMUŞTU?
YSK’nın 31 Mart’taki İBB seçimlerini iptal etmesinin ardından 23 Haziran’daki yenileme seçimleri için sokağa inen ve Ramazan ayı nedeniyle iftarlara katılan Binali Yıldırım, AK Parti'nin görevden alınan İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile birlikte bir eve iftara gitmişti. 

Yıldırım, Avcılar'da bir ailenin evinde iftar yapmıştı. Yıldırım'ın, yemek masası ve sandalyeler olmasına rağmen yere oturarak iftar yapması sosyal medyanın dikkatini çekmişti.

TAYYİP ERDOĞAN VE EMİNE ERDOĞAN'DAN YERDE İFTAR
Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara’da bir vatandaşın evine konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazanın ikinci iftarını konuk olduğu evin sakinleri ile yaptı. Evde aynı tepsiden 3 tane bulunması da sosyal medyada dikkat çekti.


ERDOĞAN, BAHÇELİ İLE İFTARDA BULUŞTU
Erdoğan, ittifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Özbek Otağı'nda iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Erdoğan ve Bahçeli iftarda buluştu

binali yıldırım iftar ramazan ak parti istanbul erdoğan ankara