Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiği görüntüler ortaya çıktı!

TAKİP ET

Sedat Peker yedinci videosunda, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında uyuşturucu ticareti hakkında şok iddialarda bulunmuş ve Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini de söylemişti. Yıldırım'ın Aralık 2020'de Karakas'a gittiği görüntüler ortaya çıktı.

Sedat Peker, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın Kolombiya’da yakalanan uyuşturucuların ardından yeni güzergah kurmak için Venezuela’ya gittiğini iddia etmişti. 

Peker konu ile ilgili “Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

Erkam Yıldırım kimdir? Sedat Peker'den Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam yıldırım hakkında şoke eden iddialar

Peker konuşmasının devamında, “Sayın Savcım, Kolombiya'ya, Venezuela'ya yazı yazacaksınız. O mal yakalandıktan 3-4 ay sonra, Erkan Yıldırım Ocak ve Şubat ayında oraya geldi mi? Karakas limanına gidip, orada özel bir bölüm kiraladı mı, kiralandıysa kimin üzerine?" diye konuşarak savcılara seslenmişti.

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın kumar fotoğrafları yeniden gündemde!

FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI 
Peker’in bu iddialarının ardından gazeteci Cüneyt Özdemir, Erkan Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu, Aralık 2020 tarihinde Türkiye-Venezuela Parlementolar Arası Dostluk Grubu ziyaretinden fotoğraflar paylaştı. Erkan Yıldırım’ın resmi sıfatı olmadığı halde bu ziyarete katıldığı görülüyor. 

FOTOĞRAFLAR BÜYÜKELÇİLİK HESABINDA DA VAR 
Dostluk Grubu ziyaretinin fotoğrafları, Türkiye Cumhuriyeti Karakas Büyükelçiliği'nin resmi hesabında da paylaşılmış. Heyetin arasında Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım da bulunuyor.

BİNALİ YILDIRIM'IN ESKİ AVUKATI DA ORDA!
Erkan Yıldırım'ın Aralık 2020'de Karakas'a birlikte gittiği Venezuala-Türkiye Parlamentolarası Dostluk Heyeti'nin başkanı olan Serkan Bayram'ın Binali Yıldırım'ın eski avukatı olduğu olduğu öğrenildi.

Sedat Peker 7. videosunu yayınladı: Uğur Mumcu cinayeti, Binali Yıldırım'ın oğlu, Kutlu Adalı cinayeti

Halil Falyalı kimdir? Sedat Peker'den Erkan Yıldırım ve Halil Falyalı ortak iddiası!

binali yıldırım erkan yıldırım venezuela karakas büyükelçilik serkan bayram