Bilim Kurulu toplanıyor: Biontech'in kurucusu Uğur Şahin de katılacak

TAKİP ET

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 17.00'da başlayacak. Toplantıya BioNTech'in kurucusu Uğur Şahin de katılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından açıklama yapacak.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de toplanacak. Toplantıya BioNTech'in kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin'in de katılacak. 

Vaka sayılarının ve aşı konusunun görüşüleceği toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00'da açıklama yapacak. Bugün bir ilkin yaşanacağı toplantıya, Alman BioNTech şirketinin kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin de video konferansla katılacak.

FAHRETTİN KOCA DUYURMUŞTU
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada BioNTech aşısına ilişkin bilgi veren Bakan Koca, toplam 90 milyon dozdan fazla aşının temin edilmesi yönünde anlaşmaların yapıldığını bildirmişti.

Prof. Dr. Uğur Şahin'in, bu hafta yapılacak Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısına video konferansla katılacağını belirten Koca, "O rakamlar bu hafta Uğur hocanın ağzından duyulsun istiyorum" ifadesini kullanmıştı.

bilim kurulu fahrettin koca koronavirüs uğur şahin biontech