Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci'yi görenler tanıyamıyor! İşte son hali

TAKİP ET

Bez Bebek dizisindeki Yağmur karakteriyle tanınan Asena Keskinci'nin son halini görenler tanıyamıyor. Son olarak Masumiyet dizisinde oynayan Keskinci'nin fotoğraflarına binlerce beğeni geldi.

2007-2010 yılları arasında rol aldığı Bez Bebek dizisiyle akıllara kazınan ve son olarak  Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın paylaştığı Masumiyet dizisinde rol alan Asena Keskinci, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çeviriyor. Genç oyuncunun Instagram paylaşımlarına binlerce beğeni geldi.

2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Asena Keskinci, şimdilerde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okuyor.

2004 yılında rol aldığı Aliye dizisiyle ekran macerası başlayan Keskinci; Hırsız Polis, Bez Bebek, Aşk Tesadüfleri Sever ve Köstebekgiller gibi yapımlarda rol aldı.

Kadrosunda Deniz Çakır, İlayda Alişan, Deniz Işın gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisinde 'Hande' karakterini canlandıran genç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. 


Instagram'da 230 bini aşkın takipçisi bulunan Keskinci, hayatına dair kareleri paylaşmayı ihmal etmiyor. Keskinci'nin pozlarına, ''Bu kız gerçek olamaz'', ''Oyuncak bebek gibi'' ve ''Evrim geçirmişsin'' gibi yorumlar yapılıyor.

bez bebek yağmur asena keskinci sosyal medya ınstagram son hali