Beyonce'nin 110 tavuk burger, 90 pide ve dokuz tavuk budu için ödediği para dünya gündeminde

TAKİP ET

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, dünya turnesinin İskoçya ayağı sırasında ekibi için 110 tavuk burger, 90 pide ve dokuz tavuk budu sipariş etti. Beyonce, bu sipariş için yalnızca 1800 sterlin ödedi.

Pop yıldızı Beyoncé, "Renaissance" adını taşıyan son albümüyle dünya turnesine devam ederken, cumartesi günü İskoçya'nın Murrayfield kentindeki bir konser öncesinde ekibini bir tavuk restoranına götürdü.

41 yaşındaki Beyoncé, ekibi için tam 110 tavuk burger, 90 pide ve dokuz tavuk budu sipariş etti. Bu özel siparişin toplam maliyeti ise 44 bin TL (1.800 sterlin) olarak kaydedildi.

Ünlü şarkıcı, ekibindeki herkesin zevkine hitap etmek ve uyum sağlamak amacıyla restorandaki tüm baharat çeşitlerini ve vejetaryen seçenekleri de değerlendirdi. Bu şekilde, herkesin tercihine uygun bir seçenek bulunması hedeflendi.

Beyoncé'nin özel tavuk restoranı ziyareti, turne programının yoğunluğu içinde bir araya gelerek ekibine moral verme ve birlikte vakit geçirme amacını taşıyordu. Ünlü şarkıcının bu jesti, hem ekibi arasındaki dayanışmayı pekiştirmek hem de turnenin enerjisini yükseltmek için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

200 MİLYON DOLARA EV ALDI

Kaliforniya’nın en pahalı evini satın almak için 200 milyon dolar harcayan süperstarın ekibi, sipariş için sahte bir ad kullanarak saklanmak yerine onun gerçek adını kullandı.

7 yıllık bir aradan sonra yeni albümü “Renaissance”ı çıkaran Beyoncé, İngiltere’deki konserlerini bu haftanın başında, Galler’in Cardiff şehrindeki Principality Stadyumu’nda 74.000 hayranından oluşan kalabalık bir seyirci grubu ile başlattı.

Beyonce