Beyaz Show yeniden başlıyor mu? Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran açıklama

TAKİP ET

Beyazıt Öztürk, yıllara damga vuran programı Beyaz Show hakkında heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak izleyici karşısına çıkan Beyazıt Öztürk'ten hayranlarına sevindirici haber geldi.

Beyazıt Öztürk, 1996 yılından 2018 yılına kadar cuma geceleri canlı yayınlanan Beyaz Show programı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

22 yıl boyunca 'Beyaz Show' programını hazırlayan ve sunan, Beyazıt Öztürk, o haberi verdi. Birçok ünlü ismi programında ağırlayan Öztürk, bir dönemin reyting rekoru kıran Beyaz Show'u uzun süre izleyici ile buluşturmuştu.

Birçok izleyicinin merakla beklediği Beyaz Show açıklaması, Beyazıt Öztürk'ten geldi. Ünlü şovmen, "Tarih belli değil, kafamızda bir proje var ama henüz netleşmedi. Üzerinde çalışıyoruz" sözleriyle Beyaz Show'un sinyalini verdi.

Öztürk'ün Beyaz Show benzeri bir program yapabileceği iddia edildi.

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Yeni projeler var mı? sorusuna, "Kafamda genel kültür üzerine yarışam programı var, şu an pişirmeye çalışıyoruz ekiple beraber. Belki 'Beyaz Show' yeniden olur. Onunla ilgili belki bu sene, belki önümüzdeki sene dünya turnesi planlıyorum. Acun'dan haber bekliyoruz, 'Ne olacak ne bitecek' diye" demişti.

Beyaz Show Beyazıt Öztürk