Beşiktaşlı Dele Alli sezonu kapattı

TAKİP ET

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli, sezonu kapattığını açıkladı. Dele Alli, açıklamayı sosyal medyadan yaptı.

Beşiktaşlı futbolcu Dele Alli, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve bu sezonun kendisi için sona erdiğini belirtti.

Nijerya asıllı İngiliz futbolcu, Instagram hesabında ameliyatıyla ilgili bir paylaşım yaparak, "Ameliyatım başarılı geçti. Ancak ne yazık ki benim için bu sezonun sonuna geldik." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş kulübünde geçirdiği süre boyunca kendisine gösterilen sevgi için tüm Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür eden Dele Alli, "Benim için sezon bitti. Zor birkaç hafta geçirdim ve tamamen iyileşmeme odaklanmak için elimden gelen her şeyi yaptığımdan emin olmak istiyorum. Sosyalleşmelere biraz ara vereceğim. Hazır olduğumda geri döneceğim. Yakında görüşürüz." değerlendirmesinde bulundu.

"KONUŞACAK DURUMDA DEĞİLİZ"

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından görüşlerini paylaşmıştı. Takımdaki performansı tartışma yaratan İngiliz futbolcu Dele Alli hakkında konuşan deneyimli teknik direktör, "Dele Alli'yi konuşacak durumda değiliz. Dele konusunu pas geçiyorum. Hayırlısı olsun. Ben de dahil kulübün görevlisiyiz. Hepimiz gelip gideriz, önemli olan kulübün iyi olması" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın sezon başında Premier Lig ekibi Everton'dan kiraladığı İngiliz futbolcu Dele Alli, siyah-beyazlı formayla 17 maçta görev alırken 3 gol kaydetti. Ancak son olarak Şubat ayında Antalyaspor'a karşı forma giydikten sonra sakatlanan 26 yaşındaki oyuncu, sezonu kapattı ve tedavisi için İngiltere'ye gitti.

Dele Alli'nin Everton ile Haziran 2024'e kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş'ın sezon sonu hedefleri ve kadro planlaması ise taraftarlar ve futbol otoriteleri tarafından merakla beklenmektedir.

Beşiktaş