Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan hakem tepkisi: "Kuralı bilmiyor, bizi kandırdı!"

TAKİP ET

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karagümrük maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalçın, "4. hakem kuralı bilmiyor. 4. hakem bize 1 yerli oyuncu sokmamızı söyledi. Kural öyle değilse de 4. hakem bizi kandırdı" dedi.

Beşiktaş'ın Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, Salih Uçan’ın kırmızı kart görmesinin ardından yaptıkları oyuncu değişikliğinde maçın 4. hakemi Onur Özütoprak’ın kendilerini yanlış yönlendirdiğini söyledi.

Yalçın, "Alex'in devre arasında bir sakatlığı vardı, 60'ta falan oyundan çıkartacaktık. 10 kişi kalınca, bir orta saha sokmamız gerekiyordu ve Necip'i aldık. Başka oyuncu da tercih edebilirdik ama Türk oyuncu sokmak zorundaydık herhalde. Kural öyle değilse de 4. hakem bizi kandırdı. 4. hakem kuralı bilmiyor. 4. hakem bize 1 yerli oyuncu sokmamızı söyledi. Hakemi zan altında bırakmak istemiyorum ama kuralı bilmiyor” dedi.

KAAN AYHAN TRANSFERİ
Kaan Ayhan transferinin gerçekleşmeyeceğinin altını çizen Sergen Yalçın, “Sağ tarafta alternatif bize göre var. Sonunda Mehmet’i stopere, Necip’i sol beke koyduk. Birisi oynar orada. Elimizde 22-23 futbolcu var. Tabii ki biz de isteriz arkasında bir Türk sağ bek olsun, yabancı olmuyor çünkü. Antrenörlüğü bıraktık, matematiğe başladık. Elimizde hesap makinasıyla kulübede oturuyoruz” dedi.




 

sergen yalçın beşiktaş karagümrük hakem oyuncu değişikliği kural yabancı kuralı