Beşiktaş'ta Valentin Rosier transferi bitti!

TAKİP ET

Beşiktaş, Valentin Rosier transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah Beyazlı takım, Rosier ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

AYKIRI / FURKAN ULUDAĞ

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon 37 maçta 3 gol ve 7 asistlik katkı sağlayan sağ bek oyuncusu Valentin Rosier, ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

BONSERVİS 4 MİLYON EURO
Sporting Lizbon ve Beşiktaş, Rosier transferinde anlaştı.24 yaşındaki sağ bek Beşiktaş'ta 1 yıl daha kiralık olarak forma giyecek. Yıl sonunda zorunlu satın alma opsiyonu kullanılacak ve Sporting'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. 

Rosier, İspanya kampıyla birlikte takıma katılacak

ROSİER KİMDİR?
19 Ağustos 1996 yılında Fransa'da dünyaya gelen Valentin Rosier, futbola Rodez Aveyron'da başladı. 2015 yılında A takıma yükselen Guadeloupe asıllı sağ bek, gösterdiği performansla dikkat çekti ve 2016'da Dijon'a transfer oldu.

Dijon'da 3 yıl geçiren ve 80 maça çıkan genç oyuncu, 2019/2020 sezonun başında genç futbolculara verdiği değerle bilinen ve Avrupa'ya rekor bonservislerle oyuncu satan Sporting Lizbon'a transfer oldu. Portekiz ekibinin kasasından bu transfer için 5 milyon euro çıktı.

Geçtiğimiz sezon istediği kadar süre alamayan ve 14 maçta gol ya da asist üretemeyen Rosier, önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek. Kariyerinde 118 maça çıkan Fransız oyuncu, 7 asist yaptı.
.


 

beşiktaş rosier sporting sağ bek futbol spor