Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın ameliyatla ayak parmağı kesilmiş

TAKİP ET

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle 153 gün boyunca forma giyemeyen Rachid Ghezzal'ın ameliyat nedeniyle sahalardan uzak kaldığı öğrenildi. Ghezzal'ın ayak parmağının kesilerek kısaltıldığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta 153 gün boyunca forma giyemeyen Rachid Ghezzal ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. Formasına epey bir süredir hasret kalan yıldız oyuncunun parmak ameliyatı geçirdiği ve bu sebeple sahalardan uzak kaldığı öğrenildi.

Bülent Timurlenk'in haberine göre; Ghezzal'ın ayak parmağının bir tanesinin diğerinden uzun olduğu ifade edildi. Ayak ikinci parmağı normalden uzun olan Ghezzal'ın eklemlerine bu sebeple fazla yük binip kapsüllerinin yırtılmasına sebep olduğu ifade edildi.

Ghezzal'ın ayak parmağındaki bu sıkıntının sürekli sakatlığa sebep olması nedeniyle bıçak altına yatan yıldız oyuncunun ikinci parmağı cerrahi operasyonla kesilerek kısaltıldı. Kulüp kaynakları yapılan ameliyatın, oyuncunun futbol hayatı için gerekli olduğunu ve bundan sonrası için bir problem teşkil etmediği öğrenildi.

Beşiktaş Ghezzal ameliyat