Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala kadro dışı bırakıldı.

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı sonrası başlayan Fabrice N'Sakala krizinden kadro dışı kararı çıktı. N'Skala yönetim kurulu tarafından geçici süre kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş'ta, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından başlayan "Like" krizinde karar çıktı. Beşiktaş, Fabrice N’Sakala’nın geçici süreyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;
"Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz Fabrice Nsakala geçici süreyle kadro dışı bırakılmıştır. Fabrice Nsakala bundan sonra çalışmalarını Futbol A Takımımızdan ayrı sürdürecektir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

NE OLMUŞTU?
Süper Lig’in 12. haftasında sahasında oynadığı maçta Trabzonspor’a yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş’ta N’Sakala, karşılaşmanın ardından sosyal medyada yaptığı beğeni nedeniyle tepki çekmişti. Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Sarı'nın Fransızca yaptığı galibiyet paylaşımını beğendiği fark edilen N'Sakala'ya siyah-beyazlı taraftarlar sert yanıt vermişti.

N'Sakala daha sonra, Trabzonspor'da oynayan Siopis'le Alanyaspor'daki günlerinden bir fotoğrafını paylaşmış ve “İnsanlara, futboldan daha fazlası olduklarını hatırlatmak için tartışmaya gerek yok. Bir gün takım arkadaşı, bir gün rakip ama daima aile… Hem üzülebilirim hem de rakibime saygı duyabilirim. Kibar olmak saygısızlık değildir” mesajını yazarak eleştirilere yanıt vermişti.

beşiktaş nsakala kadro dışı sergen yalçın