Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları esecek: 10 isimle yollar ayrılacak

TAKİP ET

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte gündem transfer oldu. Ancak yeni oyuncular kadar gidecek oyuncularda büyük bir önem arz ediyor. Bu sezon zirveden uzak kalan Beşiktaş'ta da ayrılık rüzgarları esecek. 10 isimle yollar ayrılacak.

Süper Lig'de zirvenin gerisinde kalan ve şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaşan Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi biten oyuncularda ayrılık rüzgarları esecek. 15 ismin sözleşmesi sona erecek ancak yönetim 10 isimle devam etmek istemiyor.

Kadrosunda büyük bir değişim yapması beklenen Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den gelecek raporu da dikkate alacak olan yönetim, Pjanic, Batshuayi, Mehmet Topal, Vida, Larin, N’Sakala, Ljajic, Töre, Lens ve Douglas ile yola devam etmemeyi düşünüyor.

YÜKSEK MAAŞ
N'Sakala, Adem Ljajic, Lens, Douglas, Gökhan Töre ve Mehmet Topal ile yeni mukavele yapılmayacak. 3.4 milyon Euro gibi yüksek bir maaş alan Domagoj Vida daha düşük ücreti kabul etmezse gidecek. Yüksek maaş isteyen Larin ile yollar ayrılacak. Başkan Çebi, “Sezon sonunda tek tek masaya oturup bu sorunları halledeceğiz” derken Josef, Atiba, Oğuzhan ve Güven'le devam edilecek. Can'ın bonservisi alınacak.

HEDEF SÜPER KUPA
Sözcü'nün haberine göre Beşiktaş’ta gözler Katar'da Antalyaspor ile oynanacak Süper Kupa finalinde… Siyah-beyazlılar, yarın Doha'ya uçacak. Beşiktaş'ın başında 7. maçına Antalyaspor ile Süper Kupa için çıkacak olan Teknik Direktör Önder Karaveli, kupayı kazanırsa kariyer zirvesi yapacak. Süper Kupa, 5 Ocak'ta Katar'da Ahmed Bin Ali Stadı'nda saat 20.45'te oynanacak.

YABANCI HOCA
Siyah-beyazlı yönetim bir yandan yabancı teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Genç futbolcuların gelişiminde etkili olacak eğitmen bir teknik adam bakan Kartal'ın ilk hedefi sezon sonunda bu projeyi hayata geçirmek. Siyah-beyazlılardaki şu anki ortak düşünce Önder Karaveli'yle sezonu tamamlamak.

beşiktaş futbol spor transfer futbolcu süper lig