Beşiktaş'ta araba üzerinde görüntülenen çiftin kimlikleri belli oldu: Biri oyuncu, diğeri otelci

TAKİP ET

İstanbul'da Bebek ve Ümraniye'den sonra Beşiktaş'ta da sokak ortasında cinsel ilişkiye girmişlerdi. Sosyal medyada gündem olan videonun ardından gözaltına alınan kişilerden birinin oyuncu Z. S., diğerinin otel sahibi A. E. K. olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, İstanbul Beşiktaş'ta bir çift, yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden araba üzerinde cinsel ilişkiye girmişti.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “Otele gidin evinize gidin” sözlerine “Sana ne lan” diyerek tepki göstermişti.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Gündeme oturan görüntülerin ardından olay ile ilgili otel işletmecisi olduğu tespit edilen A. E. K. ve oyuncu olduğu saptanan Z. S. gözaltına alındı.

İktidara yakılığıyla bilinen Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; haklarında 'hayasızca hareket' suçundan işlem başlatılan A. E.K.'nin "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan kişilerden birinin oyuncu Z. S. olduğu ortaya çıktı. Diğer şüphelinin ise hakkında 2 suç kaydı bulunan otel sahibi A. E. K. olduğu anlaşıldı.

İstanbul Beşiktaş'ta araba üzerinde ilişkiye giren çift böyle görüntülendi Sanane lan diye tepki gösterdi

İstanbul Ümraniye Altınşehir metro durağında ilişkiye giren çift sosyal medyanın gündemine oturdu

İstanbul Bebek sahilinde şoke eden görüntü: Herkesin içinde yaptılar!




 

bebek istanbul araba cinsel ilişki ikişki beşiktaş