Beşiktaş maçı sonrası Adem Büyük'ten hakem Zorbay Küçük'e çok sert sözler

TAKİP ET

Beşiktaş ile 1-1 beraber kalan Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük, maçın ardından hakem Zorbay Küçük için çok sert sözler kullandı. Büyük, "FIFA kokartı ile ödüllendirilmiş'' dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından yayıncı kuruluş BeinSports'a konuşan Malatyasporlu Adem Büyük, hakem Zorbay Küçük'e çok sert sözlerle yüklendi.

‘FIFA KOKARTIYLA ÖDÜLLENDİRMİŞLER’
Büyük, "Bana niye kart gösterdi anlamadım, tek söylediğim şey ilk yarıdaki pozisyonu neden devam ettirmedin idi. Demek ki daha önce söylediğimiz bir şeyden herhalde alınmış. Onu da ödüllendirmişler FIFA kokartı vererek. Yollarına devam etsinler böyle" dedi.

Malatyaspor’un golünü atan Adem Büyük'ün açıklamaları şöyle:
“Ortada bir maçtı, iki taraf da kazanabilirdi. Biz iyi mücadele ettik, onun dışında söyleyecek bir şeyim daha var. Bu hakem, kulübeye verdiği kırmızı kart nasıl bir kırmızı kart, onu çözmüş değilim. İlk yarıda pozisyonumuz direkt ofsaytta kesildi, ikinci yarıda Beşiktaş’ın aynı pozisyonda devam ettirdi. VAR varsa iki pozisyonu da devam ettirmesi gerekiyordu. Bana niye kart gösterdi anlamadım, tek söylediğim şey ilk yarıdaki pozisyonu neden devam ettirmedin idi. Demek ki daha önce söylediğimiz bir şeyden herhalde alınmış. Onu da ödüllendirmişler FIFA kokartı vererek. Yollarına devam etsinler böyle. Çifte standardı bırakmalarını istiyoruz bütün takımlar olarak. Zor durumdayız, bu puan bizi ayağa kaldıracaktır diye düşünüyorum.”

beşiktaş malatyaspor adem büyük zorbay küçük süper lig futbol