Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında bekçilerin şiddet görüntüleri tepki çekti

TAKİP ET

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için sokaklara çıkan taraftarlara bekçilerin müdahalesi tartışma konusu oldu. İstanbul'daki kutlamalarda taraftarlarla bekçiler arasında arbede çıkarken havaya ateş açıldı. Bir başka görüntü de ise evlerinin önüne inen 2 taraftar ters kelepçelendi, dövüldü.

Beşiktaş'ın Göztepe'yi 2-1'lik skorla geçip averaj farkıyla şampiyon olması siyah beyazlı taraftarları sevince boğdu. 3 yıl sonra yeniden şampiyon olmanın sevincini yaşamak isteyen bazı Beşiktaş taraftarları yasaklara rağmen sokaklara çıktı.

Yapılan kutlamalara kimi zaman polisler kimi zaman da bekçiler müdahale etti. Türkiye'nin birçok noktasında olaysız biten kutlama görüntülerine İstanbul'da gölge düştü.

EYÜPSULTAN'DA HAVAYA ATEŞ AÇILDI
İstanbul Eyüpsultan'da bekçilerin kalabalık bir taraftar grubuna müdahale ettiği anlar gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde taraftarlar ile bekçiler arasında arbede yaşanırken sonrasında havaya ateş açılıyor. Bekçiler tarafından açılan ateş sonrasında bazı taraftarların bekçilerin üzerine koşarak tepki gösterdiği görülüyor.

BEKÇİLERİ DURDURMAK İÇİN POLİS ÇAĞRILDI
Çekilen bir diğer görüntüde ise 2 taraftarın evlerinin önündeki sokağa indikleri sırada bekçilerin müdahalesiyle karşılaştıkları görülüyor.

Bekçiler bir taraftarı ters kelepçeleyip yere yatırırken, diğer taraftarı ise feci şekilde darp ediyor. Çevreden yetişenlerin engellemeye çalıştığı bekçileri durdurmak için sonrasında polis ekipleri bölgeye çağrıldı.

Bekçilerin taraftarlara müdahale ettiği sırada evlerinin balkonlarına çıkan birçok vatandaş şiddete tepki göstererek, Bekçileri durdurmaya çalıştı.
 

BENZER GÖRÜNTÜLER
Bekçilerin son dönemde karıştıkları şiddet olaylarına her geçen bir yenisi eklenirken, Bekçilerin bağlı olduğu İçişleri Bakanlığı'nın Sedat Peker ile girdiği polemik konuşulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde de yine bekçilerin karıştıkları bir şiddet olayı sosyal medyada paylaşılmış ve büyük tepki toplamıştı.
 

Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesini hedef alıp Sedat Peker'i Mafya pisliği olarak tanımladı

Şırnak'ta bekçi ve polis yumruk yumruğa birbirine girdi!

Polis aracında alkol alıp, videoya çektiler, bununla da yetinmeyip TikTok'ta yayınladılar

bekçi şiddeti bekçi bekçiler beşiktaş havaya ateş açan bekçiler