Beşiktaş'ın amigosu Seyit Subaşı, kafede silahlı saldırıda öldürüldü

TAKİP ET

Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı, İstanbul Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan saldırgan, Subaşı ile Beşiktaş-Karagümrük maçında tartıştıklarını söyledi.

 

Beşiktaş tribünlerinin amigosu, 43 yaşındaki Seyit Subaşı dün akşam İstanbul Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafede silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Subaşı, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Mustafa Y. (33) ise olay yerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı.

Zanlı Mustafa Y. ilk ifadesinde, Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş- Karagümrük maçında amigo olan Seyit Subaşı ile tartıştıklarını söyledi. Maç sonrası Maçka Parkı'nda Subaşı'nın silahla kendisine bir el ateş ettiğini fakat isabet ettiremediğini öne süren Mustafa Y. dün de AVM önünde karşılaştıklarını anlattı. Mustafa Y. bunun üzerine Subaşı'ya ateş ettiğini belirtti. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Beşiktaş tribün lideri Seyit Subaşı