Beşiktaş Ersin Destanoğlu'nun bonservisini belirledi

TAKİP ET

Beşiktaş, performansıyla beğeni toplayan genç kaleci Ersin Destanoğlu'nun bonservisini belirledi. Ersin için Fransa ve İngiltere'den teklifler var.

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Türk futbolunun yükselen değerleri arasına girdi. Siyah Beyazlılar, Destanoğlu'nun bonservisini belirledi.

Göztepe karşısında penaltı atışlarında 4 kurtarışa imza atan Ersin, siyah-beyazlıların ‘Altın eldiveni' olarak dikkat çekiyor. Genç kaleci, son 2 sezonda Beşiktaş formasıyla normal sürelerde 2 penaltı kurtarıp Göztepe maçıyla bu sayıyı 6'ya yükseltti. Siyah-beyazlı yönetim, Avrupa'dan ciddi talipleri olan Ersin için planını belirledi.

Sözcü'nün haberine göre Fransa’dan Nice, en ciddi talip kulüp. Beşiktaş yönetimi, teklif gelmesi halinde 15-20 milyon Euro'dan kapıyı açacak.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Nice, milli kaleci için 5 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Başkan Çebi, bu rakamı düşük bulup Fransızları reddetmişti. İngiltere Premier Lig'den Ersin için bazı kulüplerin nabız yokladığı öğrenildi. Sezon sonunda gelen teklifler Beşiktaş yönetimi tarafından değerlendirilecek.

beşiktaş ersin kaleci ersin destanoğlu bonservis transfer teklif ahmet nur çebi