Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları, Polonya'da 7 madalya kazandı

TAKİP ET

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları, Polonya'da düzenlenen 'Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası'nda 7 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları, Polonya’da düzenlenen ‘Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası’nda 7 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

17-19 Haziran 2022 tarihlerinde Polonya’nın Lomianki şehrinde ‘Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası düzenlendi. 13 ülkeden 57 sporcunun katıldığı turnuvada Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları 2 altın, 4 gümüş, 1 bronz olmak üzere 7 madalya kazandı.

Barış Bayraktar Tek Erkekler Serbest Stil Klas 1 ve Tek Erkekler Standart Latin Klas 1 kategorilerinde Birinci olarak 2 altın madalya kazandı. Abdulkadir Ünal Klas 2 Standart Latinlerde üçüncü, Tek Erkekler Serbest stil klas 2’de ikinci ve partneri Nezihe Koçak Ünal ile yarıştığı Duo Serbest Stil Klas 1 ve Duo Latin klas 1 kategorilerinde gümüş madalya kazandı. Gizem Sarıgöl'de Non-IPC olarak yarıştığı Tek Kadınlar Standart Latin Klas 1 kategorisinde aldığı gümüş madalya ile takımına destek oldu.
 

beşiktaş engelsiz sanat topluluğu polonya madalya