Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den kulüp başkanlarına kritik davet!

TAKİP ET

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. Sporting CP, Borussia Dortmund ve Ajax ile eşleşen Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi açıklama yaptı. Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanlarına da kritik bir davette bulundu.

Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Sporting CP, Borussia Dortmund ve Ajax ile eşleşti. Kura çekiminin ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a da kritik bir davette bulundu.

Çebi, "Bundan sonra da rakip kulüplerimizin başkanlarını Şampiyonlar Ligi maçlarına davet ediyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı;

"Bizim için mühim olan şu, bu bizim için milli bir dava. Ülkemizin puanlara ihtiyacı var. Mücadelemize öncelikle bu açıdan bakacağız. Beşiktaş’ın başarılı olmasının, ülke puanına vereceği katkının önümüzdeki senelere faydalı olmasını diliyorum. Fenerbahçe, rakibini eledi. Ülkemiz adına çok sevindik. Bu yolculuğa diğer takımlarımızla birlikte devam etmek istiyoruz. Bundan sonra da rakip kulüplerimizin başkanlarını Şampiyonlar Ligi maçlarına davet ediyorum. İnşallah beraber seyreder, bu yolda beraber yürürüz. Buradaki rekabet ayrı, dışarıda hep birlikte çalışmak zorundayız”

ahmet nur çebi galatasaray beşiktaş fenerbahçe ali koç şampiyonlar ligi