Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman? Ziraat Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

59. Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor. Final maçı, Antalyaspor ve Süper Lig  şampiyonu Beşiktaş arasında gerçekleşecek. Peki Türkiye kupası final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

59. Ziraat Türkiye Kupası Finali, Beşiktaş ve Antalyaspor arasında yaşanacak. Beşiktaş’ın hedefi lig şampiyonluğundan sonra  Ziraat Kupası’nı da eve götürmek. Antalyaspor da bu maç sonunda galip gelirse kulüp tarihinde bir ilk yaşanacak ve Türkiye Kupası’nı müzesine götürecek. Beşiktaş takımı yarı final maçında Başakşehir’i elerken, Antalyaspor, Alanyaspor’u geride bırakarak finale yükselmişti. 

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Ziraat Türkiye Kupası final maçı 18 Mayıs Salı günü, İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşması saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. 

TFF, daha önce yaptığı açıklamada final maçına, tribün kapasitesinin 3’te 1’i kadar seyirci alınacağını belirtmişti. Antalyaspor'dan yapılan son açıklamaya göre ise, TFF'nin maça seyirci almayacağı duyuruldu.

BEŞİKTAŞ- ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? 
Beşiktaş ve Antalyaspor arasında yaşanacak final maçı, A Spor ve ATV ekranlarından şifresiz bir şekilde yayınlanacak.

ziraat türkiye kupası beşiktaş antalyaspor futbol spor atv maç