Berat Albayrak'ın teyze oğlu Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un danışmanı oldu!

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden geçtiğimiz Kasım ayında istifa eden Berat Albayrak'ın teyzesinin oğlu Bedirhan Bayka, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un danışmanı oldu.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın teyzesinin oğlu Bedirhan Bayka'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na atandığı ortaya çıktı. Bayka'nın Mehmet Nuri Ersoy'un danışmanı olduğunu görüldü.

Uluslararası Genç Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Botan Emre Ünlü, sosyal medya hesabından 26 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda "Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanlığına getirilen Sayın Bedirhan Bayka’yı tebrik eder kendisine yeni görevinde süregelen başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.



Ayrıca gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki kadrolaşma da tam gaz sürüyor. Son atama Berat Albayrak'ın teyzesinin oğlu Bedirhan Bayka için yapıldı. Bayka, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un danışmanı oldu. Bakalım Bayka hangi üstün yetenekleri ile bakanlığa hizmet verecek?"

berat albayrak kültür ve turizm danışman bakan teyze oğlu