"Benim yüzüme söyleyin zırvalarınızı!"

TAKİP ET

CNN Türk'te yayın yapan Cüneyt Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na sert ifadelerle canlı yayın çağrısı yaptı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden aylık 258 liraya kiraladığı Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde yer aldığı evinin fotoğrafını çektiği iddiasıyla polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada "CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!" dedi. Kaftancıoğlu'nun bu sözleri büyük tepki çekti. Kaftancıoğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir oldu.

Canan Kaftancıoğlu, Cüneyt Özdemir için, "İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı troll olmayan ama yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var" demişti. Özdemir, bu eleştirileri ardından Kaftancıoğlu’nun kendisi hakkında ifadeler kullandığını savunarak canlı yayın çağrısı yaptı.

Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

canan kaftancıoğlu cüneyt özdemir fahrettin altun chp