Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam hangi kanalda yayınlanıyor?

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği dizinin hangi gün, saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu.İzleyiciler sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili araştırma yapıyor. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında bilgiler…

Senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın yazdığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk tanıtımı dikkat çekti. Peki ama Ben Bu Cihana Sığmazam hangi gün, saat kaçta başlıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman, hangi gün?

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi fragmanı yayınlanan yeni bölümüyle ATV ekranlarında.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazsam atv’de ekrana gelecek. Dizinin ilk tanıtımı yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Sezona damga vurmaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’da neler yaşanacağına dair önemli mesajlar veren tanıtım, heyecan dozunu artırdı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk tanıtımına silahlı çatışmalar ve duygusal damga vurdu. Oktay Kaynarca’nın Cezayir Türk karakterine hayat verdiği dizinin tanıtımı sosyal medyada gündem oldu. Cezayir Türk’ün söylediği “Tüm İstanbul’a haber salın! Yokluğumda kim kendini adam yerine koyduysa bilsin ki Cezayir Türk geri döndü!” sözleri dikkat çekti.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başladı. Dizinin 3. bölümü olan yeni bölümü 4 Ekim Salı akşamı saat 20:00'de seyircisiyle buluşacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM GERÇEK HİKAYE Mİ?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu kurgudur. Gerçek kişi ve olaylarla ilgisi bulunmamaktadır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır.

ben bu cihana sığmazam yeni bölüm fragman